mali baner metalco.hr
Vi ste ovdje >> Naslovnica > O nama

O nama

Tvrtka „Metalko" d.o.o.iz Pakraca  je  tvrtka koja se bavi sakupljanjem i primarnom preradom sekundarnih sirovina. Bavi se usitnjavanjem, prešanjem, rezanjem i sortiranjem sirovina, a  95% prerađene sirovine se izvozi, najviše u Sloveniju i Italiju.

Tvrtku je 1992. godine osnovao Zdenko Ružička.  Uvidjevši poslovne mogućnosti u ovoj djelatnosti nastale ratnim djelovanjem na području Pakraca,  Lipika i okolice pokreće postupak prikupljanja i prerade iskoristivih sirovina. U narednim godinama posao se je kontinuirano razvijao, te se svake godine bilježi rast i sve veća dobit koja se reinvestira u daljnji razvoj. Godine 1999., zbog povećanog obima posla i poboljšane organizacije, javlja se potreba za otvorenjem trgovine veleprodaje i maloprodaje s regularnom robom, pa iste godine dolazi do razdruživanja i iz tvrtke "Metalko" d.o.o. izdvojen je Trgovački obrt "Metalco".

Uz daljnje obavljanje primarne djelatnosti prikupljanja, selektiranja i prerade sekundarnih sirovina, u našim trgovinama iz bogatog asortimana proizvoda izdvajamo crnu metalurgiju, električni i ručni alat,  boje i lakove, vijke, okove i proizvode i opremu zaštite na radu te proizvode iz vrtnog programa, podne obloge i sanitariju. U trgovini građevinskog materijala u kojoj, po vrlo povoljnim cijenama i uz razne pogodnosti, možete pronaći sve što vam je potrebno za gradnju vašeg doma, uz široku ponudu zidarskog, soboslikarskog, keramičarskog, stolarskog i bravarskog alata.

Stoga nam se obratite s povjerenjem jer je vaše zadovoljstvo naš uspjeh!!